2 veckor kvar

Hej fina ni, hoppas att ni alla mår bra <3 Jag har intagit soffläget nu, med en trött och gosig hund bredvid mig och en spelande älskling framför mig, en bra måndagskväll! Sitter och kollar igenom massa bilder jag lagt upp på bloggen, såna minnen man har. Förresten är det bara 2 veckor kvar tills jag får hoppa upp på hästryggen igen, kan inte beskriva hur sjuuuukt mycket jag längtar! Jag kommer bomba er med ridbilder kan jag lova er 😉

På tal om något annat så gav min älskling mig vääärldens finaste present, som han själv har pysslat ihop. Dör så romantisk och underbar han är, får lägga upp den här imorgon så får ni se. 
IMG_1491

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title