Still going strong

Som tiden rinner på, det är redan fredag – NAJS! Har precis gjort lite ryggträning, gjort en rosa smootihe och sitter nu framför datorn och ska svara på lite mejl. Sen åker jag till stallet och pysslar igen, dom där mys-dagarna är uppskattade men jag kan inte beskriva hur stor saknaden är och hur mycket jag längtar tillbaka på hästryggen. 2 års väntan and still going strong, ger inte upp, never ever. Dessa år med väntan har varit tuffa, jag har rasat samman så många ggr.. Den känslan när man har en friskt, fullt ridbar häst i stallet men själv är skadad, den är inte rolig.. 
Måste börja leta efter det perfekta verktyget för oss, den bästa sadeln för min och hennes rygg. Den som inte bara är bäst utan som har de små marginalerna. Oerhört viktigt att jag sitter rakt och använder rätt muskler, annars tar det skada på mig och Wendy. Nu måste jag vara lika petig mot mig själv, och jag har en känsla att sadeln kommer bli dyrare än hästen. Nästan så!

Vi hörs senare under dagen, ikväll blir det plankstek hemma med min andra halva! 

DSC_0321

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title