Dagens plankstek..

Blev en Pizza med donken haha. Det blev sent efter vi hade varit i stallet så orkade inte laga mat. Har precis ätit och kollat på fuskbyggarna.. Nu tvingar han mig och se första filmen av saw.. Eftersom vi är ett gäng som ska se den nya filmen på bio nästa helg, det är tur att jag har sån ögonmask, ni vet sån man har när man ska sova.. Den kommer följa med, en dyrare tupplur med popcorn ser jag fram emot 😉

Ha en underbar kväll nu bästa ni!

DSC_0418

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title