Det går inte att kommentera just nu

Vi jobbar på att få kommentarerna att synas, just nu kan vi inte godkänna dem så det är därför dem inte syns i bloggen

Jag ska strax bege mig mot sjukgymnasten och träna. Sen iväg och köpa ny djurmat och boka tid för besiktning av bilen. När David har vaknat åker vi till stallet och pysslar om Wendy med massa pussar och borstning. Nu är det bara tre veckor kvar tills jag kan hoppa upp på min fina prinsessa, som jag längtar!

DSC_0873

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title