Sand i trosorna

Vilken härlig dag vi hade igår, men vädret var ju inte riktigt på vår sida. Vi åkte ner till stranden där det var storm, men det gick bra att springa runt och busa ändå såklart 😉 Jag hade sant i hela hårbotten och även i trosorna haha.. Vi åkte och hälsade på Wendy och myste också. Imorgon åker lilla jaxon till sin nya familj, kommer säkert få träffa han igen men då är han vuxen. Det är så mysigt med valpar, nästan så man blir sugen på att ta på Saga när hon blir äldre men jag tror inte jag kommer klara av att sälja dom små liven sen så jag ska nog inte hålla på med sånt.. Försäljning av djur är nog det värsta som finns, usch vill inte ens tänka tanken, gör bara ont i hjärtat!

Ska ni hitta på något kul idag denna fredag? 😀

22497605_10212262095881974_1983052903_n

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title