Varför jag inte kunnat uppdatera

Hej mina fina! Jag har inte kommit in på bloggen så det är därför jag inte kunnat uppdatera er. Nu testade jag lite snabbt igen och kom in, wiho! Dock har jag bråttom men var tvungen att skriva en rad så ni förstår varför det varit lite tyst. Sagas uppfödare är på väg hit med Fia, Jaxon (Sagas mamma och lillebror) samt Assra, vi ska ner till stranden och busa och sen ska vi mysa i stallet. Senare kommer sadelutprovaren. Hör av mig ikväll igen, puss på er ♥

DSC_0604

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title