En riktig mysmorgon

Godmorgon fina ni, hur mår ni idag? Jag är på riktigt bra humör, det blir jag varje morgon när jag får vakna upp på bästa sätt. En hund som kommer och ska gosa så fort man öppnar ögonen och sen få se sin livs kärlek ligga bredvid en och sova så sött. Det är en härlig start på dagen!

Vi har traskat ut till vardagsrummet så David får sova ifred då han jobbat natt och kom nyss hem. Sitter just nu i soffan i pyjamas med en filt och massa kuddar.. Ja typ som om det vore höst, vilket det är utanför fönstret för det regnar konstant, fortfarande… usch. Sagisen ligger också i soffan och myser med sin mjukisvovve, sååååå gulligt! Jag tänkte sätta på en film och värma lite chai-latte och bara mysa några timmar. Sen får se helt enkelt se vad dagen har att ge, inget planerat än så länge! Hoppas ni får en toppen dag på jobbet, skolan eller vad ni hittar på för skoj. Puss på er :) ♥

DSC_0194DSC_0198

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title