Trodde aldrig jag skulle längta efter min största rädsla

Här ekar det tomt och det har sina anledningar, tråkigt nog har jag fått ett ordentligt bakslag på ryggen igen… Jag har svårt att ta det lugnt när jag väl kan röra på mig, nu har jag inge större val. Ligger i soffan/sängen hela dagen och kollar serier, skuttar runt på krukor och har ont för varje rörelse jag gör. David har semester och jag är sjukskriven fram till operationen. Just nu är vi i hjärnarp och vaktar hus och hundar medans svärföräldrarna är ute med husvagn ovanför Göteborg. Det är väldigt skönt att bo i ett hus när jag mår såhär, speciellt när vi har hund och kan ha dörren öppen för Saga som älskar att vara ute.

Trots min dåliga rygg har det ändå hänt väldigt mycket senaste tiden. Förra veckan var våra bästavänner nere från Åker och hälsade på, hur trevligt som helst! Vi åkte till Danmark och besökte blå planet, var riktigt trevligt men gick sådär för mig haha. Jag tog en stark tablett på fastande mage så jag höll på att svimma flera ggr, så jag kunde inte riktigt gå runt och kolla på samma sätt men det var skönt att komma bort lite :)

wendy har varit ute på pay and jump och varit såå duktig! I Augusti är det dags för två lokala tävlingar, ska bli så spännande!!

Inte långt kvar till operationen, trodde aldrig jag skulle längta till den men så ont jag har nu vill jag aldrig ha igen, fyfan.. Jag gråter på nätterna och när höften låser sig och jag måste ” dra mig loss ” det gör fruktansvärt ont! Inte ens det starkaste tabletterna jag har hjälper längre, nerverna är för mycket i kläm. Jag har nedsatt känsel på vänster ben och ännu mer på höger ben, höger fot somnar lite då och då och fram för allt är lilltån helt död som inte vet vart den ska ta vägen när strålningen inte kan gå längre haha.. Den har sitt eget liv ibland.

Jag saknar er alla här inne såååå mycket! Så jag ska göra mitt bästa att hålla igång detta nu, har så mycket att visa er från den senaste tiden. Jag får ta 15 min bloggtid (ungefär så länge jag klarar av att sitta på en stol) och sen vila. Så hinner jag uppdatera er iaf :)

Min fina tjej från den senaste pay and jumpen 
DSC_1096

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title