Ny kamerautrustning!

Nu var det på tiden att satsa på lite bättre bilder här på bloggen, visst håller ni med? Var iväg till Mediamarkt och köpte mig ett Nikon 50mm AF-S f1.8G. Bra objektiv när man fokuserar på porträtt bilder eller tar bilder på mindre saker så jag kommer ha stor användning för det. Bländaröppningen är stor vilket gör att det går att fota bra bilder när ljuset är sämre och jag har letat länge efter ett objektiv som kan ge oskarp bakgrund.

Ska fylla på kamerautrustningen allt mer eftersom, så detta var steg 1. Nästa gång blir det ett större köp så jag kan ta fina ridbilder, fånga rörelser. Får bli ett tamron då, det är typ en kopia av Nikon och är nästan lika bra.. men mycket billigare! Ett äkta objektiv går nog på över 30.000 och det får vänta, jag lägger hellre de pengarna på hästarna just nu.. haha!

När man inte kan rida får man stå på marken och fånga den bästa känslan istället 😉
Allt snart ska jag också investera i en vlogg kamera, jag funderar på en sony a5000. Verkar vara rätt populär inom bloggvärlden och det viktigaste är att man kan vrida skärmen såklart. Priset är väldigt bra också.. Så vi får se när jag tar tag i youtube-kanalen. Men jag tror det kommer bli riktigt kul. Det är ofta jag sätter på ett bra youtubeklipp en kväll än en film nu för tiden. Jag vill också förmedla den känslan när man följer någons liv, bli inspirerad och stänga av med en positiv känsla och bättre självkänsla.
Imorgon ska objektivet användas, det får följa med när Wendy ska på Pay and jump.. så taggad! Ska följa med Bella på öppen bana med hennes häst innan också, mycket hästäventyr imorgon.. finns inget bättre

50mm-18-3

blogstats trackingpixel
Comments 17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title