We made it!

Tjoho, en vecka till har vi gått igenom, med skratt och tårar. Som vanligt i Josefins liv haha..
Har avklarat lite jobbmejl nu på morgonen, några sponsringar ska spikas och sen ska jag väcka David och fråga om han vill luncha med mig ute på stan, är så sugen på en thai buffé hihi.

Ikväll blir det fredagsmys i stallet, en perfekt start på helgen om ni frågar mig. För första gången har jag en helt oplanerad helg, jag kan inte minnas tillbaka sist det var så. Nu ska jag njuuta, sova ut och se vad ledigheten har att bjuda på 😀

fredag, jag har letat efter dig sen i måndags! 😉 
DSC_0841

blogstats trackingpixel
Comments 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title