inte mig själv

Helt ärligt så är mitt liv skit tråkigt just nu, jag hittar ingen inspiration och har noll motivation. Jag går upp på morgonen, sätter mig vid datorn och jobbar, drar till stallet, åker hem och lagar middag, sen sover jag. Samma veva dag in och dag ut som blir en ond cirkel.. Jag är inte mig själv längre. Jag brukar alltid vara så driven, pigg, glad och fartfylld, men nu orkar jag inte längre. Är väl inne i en period bara förmodligen. Är bara så trött just nu, måste hitta ett sätt att bryta cirkeln på, ändra rutinerna och göra livet roligt igen. För livet är som du själv väljer att göra det till och såhär vill jag inte ha det, jag kan bättre, jag vill mer och jag ska. Nu hoppar jag i säng, och tar nya tag imorgon. Ni är bäst, glöm aldrig det! ♥

Min fina kille, som gör allt mycket lättare i tuffa tider. Tur att man har kärleken, sina djur och familj. 
IMG_1170

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title