Tankspridd

Otroligt tuff vecka, äntligen landat i soffan denna söndag (måndag). Valde att ta ledigt hela långhelgen fre-mån. Ibland behövs det, är så lätt att man jobbar för mycket när man är egen företagare, och gör sig tillgänglig dygnet runt. Har känt mig så ostabil senaste tiden, är nått i vardagen jag inte trivs med längre som jag måste byta mönster på, men jag kan inte riktigt sätta vad det är som är ” fel ”. Är väl mycket grejor i en just nu, ni vet när det kan bli kaos i huvudet och det mesta känns jobbigt. 
Jag är i alla fall jätte glad att Emma börjat rida Wendy igen, det hade sin första dressyrträning idag för Niklas Roslund, var väldigt nyttigt. Körde mest grunderna som måste sitta, nyttigt för mig att lyssna och kolla från marken. Nu vet jag vad jag ska jobba på i skritten! Tanken är att Emma ska komma igång mer med träningar och bli redo för tävlingar så småningom :)
Har alltid varit tankspridd när det kommer till Wendy, nu har det landat och så kommer nästa problem haha. Men ett i taget, sen är jag nog också på banan snart igen!

Hoppas ni alla haft en riktigt bra påskhelg, har ni hittat på något speciellt? :)
IMG_1491

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title