Hoppas att ni mår bra ♥

Jag finner inga ord för det som hänt i Stockholm i fredags, hela Sverige gråter och mina tankar går till de som förlorat någon. Det är hemskt, så fruktansvärt! Det är ändå fint att se hur mycket kärlek vi ger varandra i såna här tuffa tider. Landet har skadats och fina oskyldiga liv har tagits ifrån oss på ett sätt som inte får hända..
Jag valde att ha en längre paus på bloggen och har under helgen lagt all fokus på familjen som bor i Stockholm. Jag känner folk som var där på plats men alla mina nära och kära är oskadda ♥
Det kommer ta tid att smälta det som hänt, och jag tyckte det var så svårt att gå vidare och blogga som vanligt här på bloggen, därför fick det istället bli en lång tyst minut här.

Emma och Dick, två av våra bästavänner var påväg ner från Strängnäs i Fredags så vi hade besök över helgen, hur mysigt som helst.
Idag kickar vi igång bloggen igen. Kärlek till alla er!

IMG_3995

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title