Tiden går så fort!

Idag är det 1 April, någon som blivit lurad idag? Jag satt och googlade efter aprilskämt för jag är riktigt dålig på sånt och David känner mig rakt igenom så det är svårt att lura honom.. Dock hittade jag bara tråkiga skämt där man sårar folk, tycker det är helt fel. Ska man luras vill man ju se reaktion att någon blir paff/chockad och inte ledsen.
Hur som helst, medans jag googlade var David iväg på coop och skulle köpa frukost men kom istället hem med super fina 10 röda rosor från interflora, vi firar ju faktiskt hela 27 månader ihop idag!
Han är så fantastisk som ger blommor då och då, tjejernas dröm!
DSC_0403 DSC_0409

blogstats trackingpixel
Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title