Dagens ridpass

Som jag längtat efter att skriva den rubriken. Det känns så bra att hoppa upp i sadeln nu. De nästan pirrar i magen när man sätter foten i stigbygel och ska svinga sig upp från pallen, den känslan från start till man klappar hästen och hoppar av är ju bara för underbar, det har jag verkligen saknat! Wendy var så himla mjuk och fin genom hela skrittpasset. Jag var tvungen att trava ett varv i båda varven hihi.. De känns som att sitta på en välutbildad häst så fin hon var, lyssna på små små hjälper direkt och bromsen brukar i vanliga fall ta ett tag haha.. Nu var det igår jag red men ändå. Idag ska jag rida ut med ett stallkompis, ska bli mysigt!

Igår var det sommarväder ute, skulle kunna rida i en T-shirt men istället hade man en alldeles för stor tjocktröja på sig haha. Nu längtar jag tills ryggen blir bra så jag kan börja blogga ordentligt om hästar igen och släppa in er helt! Det är de som gjort bloggen så bra, personlig och ärlig – hästarna!

Här kommer lite bilder från gårdagen, och ja min hållning – jag har ont i ryggen 😉 
DSC_0340 DSC_0370 DSC_0383 DSC_0397
DSC_0334

blogstats trackingpixel
Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title