Det förtjänade jag!

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar min häst! Hon har vilat cirka en månad nu efter hennes lilla sår, kunde börjat rida tidigare men skulle till Stockholm så avvakta tills jag kom hem. Vila gör tydligen susen, hon har varit så otroligt mjuk och fin i skritten redan från start! Igår ville jag inte sluta rida, hon gav sån fantastisk känsla. Tänkte skritta henne en vecka nu sen köra igång som vanligt igen, hon har inte tappat så mycket på denna lilla tid. Jag kommer mest att rida henne nu och kanske hitta någon som vill tävla henne i sommar, men står lite delad i den frågan. Jag vill ju se hennes kapacitet och hon älskar att hoppa, men jag orkar inte utsätta oss för provridningar igen. Så det är ifall någon jag känner som vill rida henne, som jag vet att hon passar ihop med. Vi får se helt enkelt! Förtjänade att hoppa upp på hästryggen efter flera månader, har tagit väl hand om ryggen senaste tiden 😉

Och på tal om ryggen så fick jag ett samtal från läkaren angående den senaste röntgen av ryggen. Var blandade känslor. Ni minns väl när ryggen pajade helt i December? Så jag inte kunde gå eller hade några reflexer i benen kvar. Det var disken över de två värsta som hade spruckit då. Fick även förklarat att min ryggrad är mycket smalare än normalt och att det inte är så mycket plats mellan ryggrad och nerver, därav den stora smärtan och att det har svårt att läka sig själv. Så nu är operationstid bokad, dock den mindre operationen där det först ska gå in och rensa rent diskbråcken så får vi hoppas att det håller. Nu kan jag inte fly undan operation längre, haft detta i snart 3 år så ska bli skönt att slippa en del smärta så jag kan komma igång med ridningen mer!

Min fina prinsessa från igår!
DSC_0333 (2)
DSC_0317 (2)

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title