Testar på lash lift

Inlägget är i samarbete med Milepa.
DSC_0313 (2)

Jag har ju testat fransförlängning så länge men det har inte riktigt funkat för mig,de lossnar så fort vilket är så tråkigt. Jag har så korta och hala fransar så när jag tar på mascara så står fransarna rakt ner.. Nu hittade jag en ny metod – lashlift. Då permanent böjer man sina egna fransar, har googlat lite och såg fantastiska resultat så klart jag var nyfiken på att prova.

Jag åkte till Milepa Beautiful i Helsingborg. Julia heter hon som äger stället och utför alla behandlingar, jätte gullig och trevlig tjej! Tog samtidigt bort lite milier som jag har under ögonen när jag ändå var där, är ju livrädd för nålar så har ju undvikit det och de gör verkligen sviiiin ont!
Lashliftet kändes knappt, sved lite i ögonen och blev varmt men annars så var det behagligt. Resultatet ska hålla i upp till 8 veckor, då brukar man göra en ny behandling. Mina har hållit bra än så länge och har även kunnat använda mascara och fransarna är böjda uppåt, jätte glad 😀

Här ser ni vilket fantastiskt resultat det blev:
Före
DSC_0306 (2)Efter
DSC_0308 (2)DSC_0307 (2)

blogstats trackingpixel
Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title